Voetbal4u.com

Eredivisie Antony: ‘Deze Ajax-speler is van een andere wereld’

Antony de nieuwe zomeraankoop van Ajax is erg enthousiast over zijn ploeggenoot Dusan Tadic. “Ik ben natuurlijk nog maar kort bij Ajax, maar zag vanaf dag één al dat Tadic van een andere planeet is”, vertelt Antony in een lang stuk over de Serviër bij Life After Football.

“Alhoewel we er pas een paar weken training op hebben zitten, heb ik al heel veel van hem geleerd. En ook heel mooi vind ik dat Dusan mij echt vanaf mijn eerste minuten bij de club heeft geholpen. Van helpen met de taal tot en met dingen uitleggen op de training. Hij is van meet af aan super aardig en ontfermde zich echt over mij. Dat gaf mij gelijk een heel warm gevoel.”

Verder is Antony verguld met het lied dat Ajax middels landgenoten David Neres en Danilo Pereira over hem uitbracht. “Toen ik het hoorde, deed mij dat nog extra gloeien van trots. Iedereen deed ook het “L”-symbool na (verwijzend naar de L van zijn zoontje Lorenzo, red.). Dat maakte mij zó trots. Wie krijgt er nou een speciaal liedje bij zijn aankomst? Het goede gevoel dat ik had werd hierdoor alleen maar versterkt, helemaal toen ik het Ajaxshirt voor het eerst aantrok.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.