Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ole Gunnar Solskjaer slaat met vuist op tafel na Van de Beek-transfer’

Donny van de Beek maakte deze week voor 39 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. Maar volgens manager Ole Gunnar Solskjaer moet het daar niet bij blijven.

De Noor zou zich groen en geel ergeren aan het feit dat Manchester United eigenlijk al jarenlang nauwelijks grote namen weet binnen te halen. Onder meer bij Jack Grealish en Jadon Sancho vingen de Red Devils deze zomer al bot. En dus slaat Solskjaer met de vuist op tafel; hij zou zijn ergernis bij het bestuur in niet mis te verstane woorden hebben geuit.

Volgens journalist en transfergoeroe Ian McGarry is Solskjaer behoorlijk tekeer gegaan op het complex van Carrington omdat ‘de transfer van Van de Beek heeft bewezen dat er wél geld is, maar er desondanks nog steeds geen wereldspelers worden gehaald’. Dit terwijl bijvoorbeeld stadsgenoot City al spelers als Ferran Torres en Nathan Ake strikte. Solskjaer is bang achter de feiten aan te komen lopen als er niet nog flink gespendeerd wordt op Old Trafford.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.