Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Barcelona wil 55 miljoen betalen voor twee Oranje-sterren’

FC Barcelona hoopt Georginio Wijnaldum en Memphis Depay voor een totaalbedrag van 55 miljoen euro te kunnen strikken. Beide spelers beschikken bij Liverpool en Lyon over een aflopend contract (2021).

Van Depay is het verhaal bekend: de 26-jarige aanvaller wil graag de stap naar een topclub maken en zal zijn contract daarom waarschijnlijk niet verlengen. Wijnaldum is zelf niet zo ontevreden bij de kampioen van de Premier League, maar zijn werkgever heeft een nieuwe middenvelder op het oog (Thiago van Bayern München) waardoor de Nederlander plaats moet maken.

Door de aflopende verbintenissen zijn deze twee spelers voor een relatief laag bedrag op te pikken. Depay zou tussen de 25 en 30 miljoen euro moeten kosten en hetzelfde geldt voor Wijnaldum. Depay geldt als de opvolger van Luis Suàrez, die naar Juventus zou kunnen vertrekken. Wijnaldum moet in de plaats komen van de inmiddels vertrokken Ivan Rakitic en de richting de uitgang gedreven Arturo Vidal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.