Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV aast op 33-jarige goaltjesdief Eren Zahavi’

Eren Zahavi zou op het punt staan om te gaan tekenen bij PSV. Met dit nieuws pakken de Turkse media vandaag uit. Zijn zaakwaarnemer Ronen Katzav naar Nederland zijn gevlogen om een deal met PSV te bereiken. Dat Katzav PSV al volgt via Instagram sinds deze week, versterkt de geluiden verder.

De twee kampen zouden het ‘over de meeste punten al eens zijn’. Het gerucht moet echter wel met meer dan een korreltje zout genomen worden, want Zahavi verdient momenteel bakken geld bij het Chinese Guangzhou R&F van coach Giovanni van Bronckhorst. Bovendien lijkt PSV met Donyell Malen, Sam Lammers, Maxi Romero en Joël Piroe al behoorlijk goed voorzien van spitsen.

In het verleden kwam Zahavi, die in 2016 voor zo’n 8 miljoen euro naar China vertrok, al uit voor Hapoel Tel Aviv, Palermo en Maccabi Tel Aviv. Tevens is hij 53-voudig international (20 goals).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.