Voetbal4u.com

Spanje ‘Memphis Depay en Barcelona bereiken persoonlijk akkoord’

Memphis Depay zou na dagenlang onderhandelen akkoord zijn met FC Barcelona. Dit weet journalist Fabrizio Romano te melden.

De Italiaanse journalist schrijft dat club en speler akkoord zijn over een contract in Camp Nou. Dagen geleden begonnen de gesprekken tussen Memphis en Barcelona en die zijn nu tot een positief einde gekomen. Dat betekent echter niet dat de transfer al rond is. Lyon moet nog wel tot overeenstemming komen met de Catalanen en die onderhandelingen lopen voorlopig nog.

Bij Barcelona kan Memphis onder Ronald Koeman gaan spelen, de coach die hem bij het Nederlands elftal liet floreren. Daarnaast behoort ook een hereniging met Georginio Wijnaldum tot de mogelijkheden. Romano laat weten dat Barça ook in gesprek is met vertegenwoordigers van de middenvelder van Liverpool. Er ligt nog geen bod op Anfield.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.