Voetbal4u.com

Eredivisie Matthijs de Ligt keert voor even terug bij Ajax

Matthijs de Ligt heeft even zich gezicht laten zien bij zijn oude werkgever Ajax. De mandekker van Juventus nam een kijkje op de Toekomst. Hij is momenteel herstellende van een schouderoperatie en had daarom de tijd om zijn oude liefde te bezoeken.

Aan Ajax TV vertelt de Oranje-international: “Het gaat goed. Het is altijd fijn om terug in Nederland te zijn. Het voelt als thuiskomen. Ik ben heel blij om iedereen weer te zien. Ik heb iedereen gesproken, herinneringen opgehaald. Het zijn echt vrienden geworden, dus het is leuk om ze te zien.”

De Ligt sprak ook over zijn eerste seizoen bij Juventus. “Het was heel leerzaam. Bij ‘Juve’ spring je compleet in het onbekende.” Ook de stap naar een heel andere club en een ander land waren wennen. “Maar ook het op jezelf wonen… Het was een grote ontdekkingsreis. Gelukkig voelt het nu vertrouwd.”

In zijn laatste Ajax-seizoen speelde De Ligt tégen Juventus, maar misschien is het komend seizoen wel andersom. “Misschien binnenkort al in de groepsfase! Nee, het is vroeg om te speculeren, maar het zou mooi zijn om tegen Ajax te spelen”, straalt De Ligt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.