Voetbal4u.com

Engeland Hakim Ziyech gaat spelen met nummer 22 bij Chelsea

Hakim Ziyech zal dit seizoen met nummer 22 gaan spelen bij zijn nieuwe club Chelsea. De middenvelder annex aanvaller droeg het tricot in de voorbereiding ook al, maar officieel was het nummer nog van Christian Pulisic. De buitenspeler is bereid om het af te staan en gaat met rugnummer 10 aan de haal, waardoor Ziyech het zijne behoudt.

Dat heeft Chelsea bekend gemaakt via het clubkanaal. Ook de andere aanwinsten Timo Werner (11), Thiago Silva (6), Ben Chilwell (21) en Kai Havertz (29) hebben hun rugnummer te horen gekregen. Melang Sarr werd ook gepresenteerd door The Blues deze zomer, maar heeft geen rugnummer gekregen. Van hem is al langer bekend dat hij komend seizoen direct weer wordt verhuurd.

Ziyech begon zijn periode bij Ajax met rugnummer 22, maar kreeg later rugnummer 10. Dat moet hij na de komst van Dusan Tadic afstaan aan de Serviër, omdat verwacht werd dat de Marokkaan zou vertrekken. Uiteindelijk zou hij nog twee seizoenen spelen in Amsterdam met rugnummer 22, dat hij dus meeneemt naar Chelsea.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.