Voetbal4u.com

‘Sparta verrast en huurt Ben Woodburn van Liverpool’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Sparta gaat wellicht aan de haal met Liverpool-speler Ben Woodburn. Mogelijk wordt de speler een jaar gehuurd.

Dit maakte de London Evening Standard bekend. De 20-jarige Welshman geldt al jaren als een grote belofte uit de opleiding van The Reds. In 2016 maakte hij zijn debuut voor de hoofdmacht in het EFL Cup-treffen met Leeds United. Met 17 jaar en 45 dagen werd hij de jongste doelpuntenmaker uit de clubgeschiedenis. Een klein jaar later debuteerde hij voor de nationale ploeg van Wales en maakte tegen Oostenrijk direct de winnende. Inmiddels staat hij op tien interlands.

Vervolgens stagneerde de stormachtige ontwikkeling van Woodburn. In 2018/19 kwam hij de eerste seizoenshelft uit voor Sheffield United en na de winter voor Oxford United. Beide verhuurperiodes verliepen wegens blessureleed niet zoals gehoopt. Een nieuwe uitleenbeurt, dit keer aan Sparta, moet zijn carrière een nieuwe boost geven. Liverpool-assistent Pepijn Lijnders heeft volgens de berichtgeving een behoorlijke vinger in de pap bij de deze deal. De rechterhand van Jürgen Klopp ziet Woodburn zich goed ontwikkelen in de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *