Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Kasper Dolberg getroffen door dubbele inbraak’

Kasper Dolberg heeft een roerige week achter de rug. Eerst werd zijn Porsche gestolen op de luchthaven en later werd er ook nog ingebroken in zijn huis.

Dolberg keerde donderdagavond terug na verplichtingen voor Denemarken. Bij terugkeer in Nice ontdekte de oud-Ajacied dat zijn auto was verdwenen en vervolgens bleek ook zijn huis doelwit te zijn geweest van inbrekers. Mogelijk hebben zij gebruik gemaakt van de sleutel die in de auto lag, zo schrijft L’Equipe.

In zijn woning is voor tweeduizend euro aan contanten gestolen en ook zijn meerdere telefoons meegenomen. De Franse politie doet nu onderzoek naar de kwestie. Voor de spits van OGC Nice komt dit als een klap, omdat hij een jaar geleden door zijn toenmalig teamgenoot Lamine Diaby Fadiga werd beroofd van zijn horloge ter waarde van 70.000 euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.