Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen tegen Genee: ‘Je hebt ons verraden’

Gisteren was Veronica Inside voor het eerste in tijden weer op de buis te zien. Johan Derksen opende de uitzending met een duidelijk statement richting presentator Wilfred Genee. Hij beaamde nogmaals dat hij wilde stoppen met de populaire voetbaltalkshow.

“Ik was heel erg boos, we worden geterroriseerd door de cancel-hype”, zo beklaagde Derksen zich. “Je krijgt een etiket, homofoob, racist. Heel Nederland dreigt in paniek te raken, maar ik heb er niet wakker van gelegen. Maar jij (Wilfred Genee, red.) als presentator ging de tegenpartij pleasen, zo heb ik dat ervaren.”

“Dat heb ik als verraad ervaren”, aldus Derksen. “Dit programma had schijt aan de hele wereld en wij staan voor de consequenties. Dus ik moest hier weg of jij moet weg. Ik heb er alles aan gedaan om weg te gaan, maar dat is niet gelukt. Ik heb niks tegen jou, want ik heb ook goed met je samengewerkt. Ik ben ook niet boos, maar je had het programma-format verkracht.”

Door toedoen van Talpa-baas John de Mol bleef het VI-trio alsnog intact. “Hij belde en toen voelde ik de bui wel hangen.” Derksen en Wilfred Genee spraken af de ruzie nog eens uit te spreken in een privé-setting.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.