Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Messi wil dat Koeman deze Ajax-speler gaat ophalen’

Lionel Messi de sterspeler van FC Barcelona zou graag zien dat de club een poging gaat wagen om Nicolas Tagliafico over te nemen van Ajax. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Messi heeft al meermaals aangedrongen op de komst van zijn landgenoot, die bij diens afwezigheid zelfs de aanvoerdersband mocht overnemen bij de nationale ploeg. Op dit moment lijkt Tagliafico een transfer nog te kunnen vergeten door het afhaken van Chelsea en Leicester City, die respectievelijk voor Ben Chilwell en Timothy Castagne kozen.

De Barcelona-sterspeler wil Tagliafico nu alsnog naar FC Barcelona loodsen. Messi noemde zijn naam al eerder tegenover Josep Maria Bartomeu, de president van de Catalaanse topclub. Voor 25 miljoen euro is de Ajacied op te halen, maar de tijd begint dus te dringen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.