Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben laat van zich horen en maakt einde aan speculaties

Arjen Robben is niet van plan om te stoppen bij FC Groningen. Dit laat hij weten tegenover de Volkskrant. De aanvaller raakte gisteren in zijn eerste competitiewedstrijd al na 30 minuten geblesseerd aan zijn lies en verliet woedend het veld.

“Dit was het slechtst denkbare scenario waarmee ik even geen rekening had gehouden. Maar het is gebeurd en ik kan er niets meer aan veranderen. Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af”, benadrukt Robben.

De 90-voudig international, die na 29 minuten spelen afhaakte met een liesblessure, besluit strijdvaardig: “Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor.” Hopelijk tot snel!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.