Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben moet ermee stoppen en handdoek gooien’

Arjen Robben zou er goed aan doen om de handdoek te gooien en ermee te stoppen. Dit is de mening van Valentijn Driessen. Hij is een journalist van de Telegraaf.

“Het is triest. Voor hem, voor FC Groningen, voor alles en iedereen. We wisten allemaal dat dit het risico van een terugkeer is”, aldus Driessen. “Ik vraag me af of hij het nu weer kan opbrengen om wéér terug te komen. Mentaal lijkt me dit een enorme tik. Hij heeft er twee maanden alles aan gedaan, alles zat mee.. Hij zal weer tot het gaatje moeten gaan, maar wat levert het op? Ik denk dat het beste is om te stoppen en er een streep onder te zetten.”

Met name de mentale klap is groot, vreest Driessen. “Hij wilde toch nog voetballen, maar het blijkt toch niet te kunnen als je een jaar stil hebt gestaan. Ik denk dat het het beste is om te stoppen. Robben is de vlag op de modderschuit, maar in dit team komen zijn kwaliteiten niet tot uiting. Hij moet van veel te ver komen. Bij Bayern München, Chelsea, Real Madrid en PSV sprint je tien à vijftien meter en kun je afronden, maar hier moet hij straks 30 à 35 meter sprinten. Hij moet wijs zijn en zeggen: tot hier en niet verder.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.