Voetbal4u.com

Engeland Kritiek op ‘arrogante’ Virgil van Dijk

Liverpool wist haar eerste wedstrijd van het seizoen met 4-3 te winnen van Leeds United. Virgil van Dijk maakte een doelpunt voor The Reds maar viel ook op met een blunder.

Jamie Carragher, die al meerdere malen heeft geroepen dat Van Dijk ‘de beste verdediger van de laatste jaren in Engeland is’, is dan ook erg kritisch. De Reds-legende noemt het in gesprek met Sky Sports ‘arrogant verdedigen’. “Misschien gebeurt het omdat het gaat om Leeds, een nieuw team en denkt hij er te lichtvaardig over.”

De Oranje-captain zelf blijft er overigens erg rustig onder. “Het kan een keer gebeuren. Ik probeer altijd mijn best te doen en dat heb ik ook nu gedaan. Helaas kwam er een doelpunt uit voort, maar ik maak me er geen zorgen om.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.