Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben reageert: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

Arjen Robben is na de tegenvaller van gisteren nog niet voornemens om zijn voetbalschoenen weer op te bergen. De superster denkt voorlopig nog niet aan stoppen bij zijn FC Groningen.

Dat laat hij weten aan De Volkskrant. “Het is nu zaak niet weg te kwijnen in een hoekje, maar er met wat zelfspot om te lachen en met een positief gevoel verder te gaan. Jullie zijn nog niet van me af”, laat hij weten. Robben verliet zondag gedesillusioneerd het stadion, maar heeft maandag weer nieuwe energie gevonden. “Opgeven komt niet in mijn woordenboek voor.”

Robben moest zich zondag na een half uurtje laten vervangen door Tomás Suslov. Hoe ernstig zijn blessure is, zal dinsdag moeten blijken. “Dit was het slechtst denkbare scenario waarmee ik even geen rekening had gehouden”, erkent de 36-jarige linkspoot. “Maar het is gebeurd en ik kan er niets meer aan veranderen.”

De in Bedum geboren buitenspeler zwaaide in 2019 af bij Bayern München, maar besloot één jaar later uit zijn voetbalpensioen te komen en meldde zich weer bij jeugdliefde FC Groningen. Zondag maakte hij zijn eerste minuten voor De Trots van het Noorden sinds 2002 (!), tegen de club die hij tussen 2002 en 2004 diende.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.