Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV veegt bod van 8 miljoen resoluut van tafel’

Sam Lammers heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij PSV maar de Eindhovenaren willen wel een grote zak geld voor hem ontvangen. Atalanta Bergamo zou 8 miljoen euro voor hem willen betalen maar dit is niet voldoende. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“Atalanta zou naar schatting een miljoen of acht (met bonussen) over hebben voor de 23-jarige spits. PSV vindt dat niet genoeg. Terwijl de directie van PSV met de zaakwaarnemer van Lammers strijdt en de berichten vanuit Bergamo ziet binnenkomen, blijft Lammers op goede voet leven met trainer Roger Schmidt. Dat was ook de reden waarom hij zondag gewoon meespeelde in het duel met FC Groningen.”

De krant vervolgt: “Hoe de zaak gaat aflopen, laat zich nog niet met honderd procent zekerheid voorspellen. PSV wil Lammers in principe niet verkopen, maar een beter bod vanuit Italië zal helpen om een andere afweging te maken. De komende dagen zal overleg met de entourage van Lammers plaatsvinden om te kijken hoe het verder moet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.