Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Ik verwacht niet dat Arjen Robben de handdoek gaat gooien’

Arjen Robben viel gisteren al na een half uur bij FC Groningen met een ogenschijnlijke liesblessure. Doelman Sergio Padt verwacht niet dat de superster er nu mee ophoudt.

De keeper van FC Groningen denkt Robben goed genoeg te kennen om te weten dat hij geen opgever is. “Ik ben niet bang dat hij nu de handdoek gaat gooien”, zegt Padt tegenover FOX Sports. “Ik ken hem inmiddels en ik denk niet dat hij nu na één blessure gelijk zegt dat hij ermee stopt. Ik heb hem ook nog even gesproken.”

Dat ging gemakkelijker dan Padt in eerste instantie had gedacht. “Ik zag hem boos van het veld aflopen en ik dacht dat hij niet aanspreekbaar was, maar ik vroeg hem wat en hij reageerde nog welk oké. Het is nu afwachten wat zo’n blessure gaat doen.”

De frustratie die Robben tentoonspreidde toen hij van het veld liep in de 30e minuut kan de eerste doelman van de Groningers goed begrijpen. “Hij is met veel bombarie gehaald hier, en terecht. Dan wil je de mensen ook wat geven. Vorige week heeft hij dat al gedaan en dan wil je dat een vervolg geven in de competitie. Zo’n klapje is dan niet leuk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.