Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Noa Lang kan voor vier jaar bijtekenen bij Ajax’

Volgens de Telegraaf gaat Ajax pogingen ondernemen om Noa Lang langer aan zich te binden. Hij heeft inmiddels een aanbieding opzak van technisch directeur Marc Overmars waarin hij voor vier seizoenen kan bijtekenen.

Inmiddels buigt Overmars zich over een tegenvoorstel uit het kamp-Lang. Met uitzondering van de contractduur is er niets bekend over de andere voorwaarden die besproken worden.

Het is geen geheim dat trainer Erik ten Hag gecharmeerd is van Lang. De talentvolle aanvaller bleef in de seizoensopener van Ajax tegen Sparta (0-1 zege) echter negentig minuten op de bank. Vorig jaar werd hij verhuurd aan FC Twente, waar de teller vanwege de corona-uitbraak stokte bij zeven optredens.

Vorige week bevestigde Lang aan het Algemeen Dagblad dat hij deze transferperiode absoluut niet mag vertrekken. “Ajax ziet het in me zitten. Ze geven me veel vertrouwen. Voor de trainer is het onbespreekbaar dat ik wegga. Dat heeft hij mij en mijn zaakwaarnemer verteld.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.