Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek maakt indruk op ploeggenoot’

Luke Shaw is in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst Donny van de Beek. In het met 0-1 verloren duel tegen Aston Villa maakte de middenvelder namelijk de nodige indruk op hem.

“Het gaat nu om minuten en die maakt hij”, vertelt de back in gesprek met MUTV, geciteerd door Manchester Evening News.

“Hij is hier natuurlijk nog niet lang en is net terug van de interlands met Oranje, maar hij doet het heel goed”, vervolgt Shaw. “Hij heeft nog maar twee dagen met ons getraind. Het belangrijkste is dat hij de spelers van United leert kennen en gewend raakt aan de speelwijze. We hebben nog een hele week om te trainen, maar tot nu toe gaat het goed. Hij is een hele aardige vent en ik weet zeker dat hij hier goed past.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.