Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hellas Verona meldt zich voor Kerk, Utrecht wil 10 miljoen’

Hellas Verona heeft zich bij FC Utrecht gemeld voor Gyrano Kerk. Volgens het Algemeen Dagblad willen ze alleen zaken doen als ze de hoofdprijs van 10 miljoen euro voor hem ontvangen.

Kerk wordt al tijden met een transfer in verband gebracht. De rappe aanvaller wordt gevolgd door clubs uit Engeland, Spanje, Duitsland en Italië. Naar verluidt heeft Hellas Verona nu aangeklopt bij de Domstedelingen. Hoeveel de Italianen willen bieden is nog onbekend, maar Utrecht zou pas zaken willen doen als er een bod van tenminste 10 miljoen euro op tafel komt. Directeur voetbalzaken liet in het weekend nog weten dat er ‘serieuze bedragen’ moeten komen voor Kerk.

De 24-jarige Amsterdammer brak vorig jaar in de zomer nog zijn contract open en ligt tot medio 2023 vast in De Galgenwaard. Het AD meldt dat hij niet per se weg wil, maar dat hij wel gecharmeerd door de interesse uit Verona. Vorig seizoen speelde Kerks oud-ploeggenoot Sofyan Amrabat nog bij Hellas, dat als nummer negen in de Serie A eindigde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.