Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV bereikt akkoord met topschutter Eren Zahavi (33)’

De Israelische spits Eren Zahavi is volgens de Israelische media op weg naar PSV. Hij zou al akkoord zijn over een contract voor twee seizoenen waar hij 1,5 miljoen euro per jaar kan verdienen. Nu staat hij nog onder contract bij het Chinese Guangzhou R&F van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Volgens Sport5 kan de aanvaller een tweejarig contract tekenen bij PSV, voor een jaarsalaris van anderhalf miljoen euro. Roger Schmidt kent Zahavi vanuit China waar hij werkte voor Beijing Sinobo Guoan. De trainer is naar verluidt gecharmeerd van de international. De in Europa nog vrij onbekende Zahavi scoort er de laatste jaren op los. In zijn vier jaar in het Verre Oosten vond hij liefst 91 keer het net in 106 duels. In de 3,5 jaar daarvoor bij Maccabi Tel Aviv maakte hij 98 doelpunten in 119 wedstrijden.

Met zijn komst lijkt PSV zich op te maken voor een vertrek van Sam Lammers, waar concrete belangstelling van Atalanta Bergamo voor is. Zahavi ligt nog tot het eind van het jaar vast in Guangzhou. Het is nog onduidelijk of de club van Van Bronckhorst een voortijdig vertrek van zijn topschutter ziet zitten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.