Voetbal4u.com

Eredivisie NIEUWE BOM: ‘Kijkcijfers Veronica Inside dalen drastisch’

Het voetbalpraatprogramma Veronica Inside heeft te maken met een grote daling van de kijkcijfers. Het Algemeen Dagblad pakt vandaag uit met een analyse.

“De verwachtingen rond de comeback van Veronica Inside waren hooggespannen, maar Derksen, Genee en Van der Gijp wisten de kijkers gisteravond niet vast te houden. Waar vrijdag nog 769.000 mensen afstemden op de terugkeer van de talkshow, trok het programma gisteren 574.000 toeschouwers met de tweede uitzending. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.”

Het verschil met het slot van het vorige seizoen is werkelijk waar enorm: “Drie maanden geleden trok de racismespecial van het trio ruim 1,7 miljoen kijkers, een record voor het programma. In die uitzending liet Derksen onder meer weten geen excuses te maken voor zijn omstreden uitspraken over rapper Akwasi. Een onstuimige periode volgde, waarin het sterk de vraag was of de mannen überhaupt ooit weer met zijn drieën aan tafel zouden aanschuiven.”

In de uitzending van gisteravond beloofde Derksen alvast vuurwerk voor de show van vrijdag: “Ik denk dat we vrijdag even de kwestie-Akwasi op de agenda moeten zetten. Daar zijn we nu niet aan toegekomen, want dit is zo’n kort programma, en daar kom je dan niet aan toe, maar dat moeten we even doorschuiven. Want die hysterische gek, daar wil ik nog wel even wat over zeggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.