Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax in onderhandeling met Engelse club over Carel Eiting’

Ajax is momenteel in onderhandeling met het Engelse Huddersfield Town over een tijdelijke overgang. Met dit nieuws pakt het medium Football Insider uit.

Volgens het Engelse medium zijn de Amsterdammers momenteel in verregaande onderhandelingen met de Engelsen en lijkt een overeenstemming een kwestie van tijd.

Eiting heeft mede door blessures een aantal lastige jaren bij Ajax achter de rug. De voetballer komt voorlopig niet voor in de plannen van trainer Erik ten Hag, waardoor directeur voetbalzaken Marc Overmars eerder al aangaf dat Eiting de club tijdelijk mocht verlaten.

Een aantal Nederlandse clubs waren vervolgens geïnteresseerd in Eiting, maar de talentvolle voetballer had een voorkeur voor een buitenlandse club. Dat lijkt Huddersfield Town te worden. De gedegradeerde club komt uit in de Championship, wat het tweede niveau van Engeland is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.