Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Antony heeft dezelfde techniek als Hakim Ziyech’

Noussair Mazraoui is blij met de komst van Antony bij Ajax deze zomer. De Braziliaan maakt indruk en maakte gelijk de winnende afgelopen zondag tegen Sparta.

“Ik heb wel een klik met hem, ondanks dat we elkaar communicatief niet zo goed verstaan. We doen het een beetje met gebarentalen”, legt de rechtsback uit aan Ajax TV. Tegen Sparta was het duo geposteerd op de achterkant  “Ik praat tegen hem in het Engels, af en toe roepen we Neres erbij. Voetballend heb ik een klik met hem. Die jongen zit vol techniek en heeft een goed overzicht.”

Het is de bedoeling dat Mazraoui en Antony een tandem gaan vormen aan de rechterkant, zoals daar eerder ook met Hakim Ziyech sprake van was. “Qua techniek is hij hetzelfde. Hij kan een mannetje voorbij spelen, dan hoef ik er alleen maar overheen te lopen en hij speelt de bal mee”, zegt Mazraoui, die benadrukt dat hij zijn landgenoot ‘one of a kind’ vindt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.