Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil Eran Zahavi (33) halen als vervanger van Sam Lammers’

Mocht Sam Lammers vertrekken naar Atalanta Bergamo dan ziet PSV in Eran Zahavi een geschikte opvolger. Hij staat momenteel onder contract bij het Chinese Guangzhou R&F waar Giovanni van Bronckhorst de trainer is.

Er is nog geen sprake van verregaande onderhandelingen, maar er is wel sprake van concrete interesse. Dat melden Voetbal International en Israëlische media. De Israëlische spits is een doelpuntenmachine gebleken in de laatste tijd. In dienst van de Chinese club waar hij nu speelt scoorde hij 103 keer in 117 duels.

Eerder speelde de aanvaller in eigen land bij Maccabi Tel Aviv en ook daar bleek hij uiterst effectief. In 157 duels was hij toen goed voor 122 doelpunten. Zijn verbintenis in China loopt eind dit kalenderjaar af. PSV wacht eerst tot Lammers verkocht is om verdere stappen te zetten wat betreft Zahavi.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.