Voetbal4u.com

Eredivisie Jan Boskamp mag niet naar Feyenoord: ‘Dit is gewoon waardeloos’

Jan Boskamp kan zondag niet afreizen naar Rotterdam om te kijken naar zijn cluppie Feyenoord. Omdat er code rood is afgegeven in Belgie mag hij de trip niet maken en daar heeft de voetbalanalist flink de balen in.

Op Veronica Radio vraagt Wilfred Genee wat Boskamp van de wedstrijd verwacht. “Ik mag er niet naartoe”, reageert de analist en voormalig trainer teleurgesteld. “Dat komt door de code rood. Vanuit België mogen we er niet heen. Natuurlijk zou ik anders gegaan zijn, maar nu zou ik dan veertien dagen binnen moeten gaan zitten. Daar heb ik niet veel trek in. Maar dit is gewoon waardeloos.”

Boskamp, die nu voor de tv gaat kijken, doet ook zijn zegje over de aanstaande aanstelling van Frank de Boer als nieuwe bondscoach. “Dat is wel een verrassing. Aan de ene kant misschien niet omdat er nu nieuw bloed komt, maar we zijn ook eindelijk af van de oude trainers. Nu gaan we met wat nieuwere trainers beginnen met het oog op de toekomst en dat is niet slecht.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.