Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV biedt ongekend hoog salaris en wil dit weekend nog toeslaan’

Nu Sam Lammers PSV heeft verlaten moeten de Eindhovenaren opzoek naar een vervanger. En daarvoor hebben ze de Israelische doelpuntenmachine Eran Zahavi op het oog. Ze willen naar verluidt dit weekend als toeslaan en hem binnenhalen.

Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij stapt zo goed als zeker vrijdag in het vliegtuig naar Nederland om dit weekend ‘de zaken met PSV rond te kunnen maken’, klinkt het. Zahavi wil zijn carrière dolgraag voortzetten in de Eredivisie.

In Eindhoven ligt een tweejarig contract klaar voor Zahavi. Hij kan naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar verdienen, exclusief bonussen. Daarmee wordt hij één van de bestbetaalde spelers. Het bedrag komt niet in de buurt van het jaarsalaris dat hij opstrijkt bij zijn huidige werkgever Guangzhou R&F – tien miljoen euro – maar Zahavi kiest voor de sportieve uitdaging.

Zahavi is volgens het Eindhovens Dagblad ‘uitgebreid gescout’ en ‘topfit bevonden’ door PSV. Sinds 2016 was hij in Chinese dienst goed voor 103 goals in 117 wedstrijden. Zahavi neemt in de PSV-selectie de plek over van Lammers en gaat concurreren met Donyell Malen, Cody Gakpo, Noni Madueke, Maxi Romero en Joël Piroe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.