Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alleen deze Feyenoorder zou bij Ajax kunnen meedoen’

Analist en voormalig topvoetballer Marco van Basten is onder de indruk van het spel van Marcos Senesi. hij staat naar verluidt in de belangstelling van Paris Saint-Germain en scoorde gisteren met een omhaal voor Feyenoord.

Bij Rondo zegt hij namelijk: “Ik zei vorige week dat er geen speler van Feyenoord was die bij Ajax zou spelen. Er is er ééntje. Hij maakte een heel mooie omhaal.” Van Basten doelt natuurlijk op Marcos Senesi, die al een tijdje op presteert bij Feyenoord en in de belangstelling staat van club als Napoli en Paris Saint-Germain.

Tafelgenoot Jan van Halst vindt óók dat Senesi heel erg goed bezig is, maar hij plaatst wel een kanttekening: “Maar verder was Feyenoord slordig en traag. Ze hadden echt mazzel in de eerste helft.” Aad de Mos sluit zich daarbij aan, hij stelt namelijk dat het ‘sprookje’ van vorig seizoen definitief ten einde is: “Dick Advocaat had misschien na vorig seizoen moeten stoppen. Er is nu een tweestrijd tussen de spelersgroep en Advocaat. Hij wil achter de middenlijn spelen, zij willen druk naar voren zetten. Dick zegt dat zij dat niet kunnen. Niet prettig voor een coach.”

Youri Mulder heeft precies datzelfde gezien: “In de vorige wedstrijden zag je Nicolai Jörgensen in zijn eentje druk zetten. Toen zag je twijfel in de ploeg: gaan we hem nou volgen?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.