Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester City meldt zich last-minute bij Ajax voor sterkhouder’

Ajax dreigt last-minute nog één van haar sterkhouders kwijt te raken. Volgens The Telegraph wil Manchester City zich namelijk gaan versterken met Nicolas Tagliafico.

Er is echter één probleem: de club van manager Pep Guardiola kan pas doorpakken zodra voormalig PSV’er Oleksandr Zinchenko is verkocht. Uiterlijk maandag moet City een oplossing zien te vinden.

City staat open voor een vertrek van de 23-jarige Zinchenko en de 28-jarige Tagliafico is een van de opties om hem op te volgen. De linksbackpositie is al langer een doorn in het oog van Guardiola, die ook in Benjamin Mendy niet de ideale man ziet.

Ajax en Tagliafico hebben een jaar geleden al een afspraak gemaakt voor deze transferwindow. Wel benadrukte de Eredivisie-topclub dat een deal tijdig afgerond moet worden, dus niet pas op de laatste dag. De naam van Owen Wijndal (AZ) circuleert als opvolger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.