Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Lyon halveert de vraagprijs voor Memphis Depay’

Olympique Lyon wil Memphis Depay nog voor het sluiten van de transferperiode verkopen en heeft daardoor de vraagprijs voor de Nederlander gehalveerd. Dit weet het medium L’Equipe te melden.

De Fransen zijn hierdoor genoodzaakt vanwege financiele problemen. Memphis staat al langere tijd in de belangstelling van FC Barcelona, maar de Spaanse club heeft niet de financiële middelen om een transfer te bewerkstelligen. De vraagprijs van Lyon, ongeveer 25 miljoen euro, was Barcelona te gortig. Memphis heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij Lyon.

Op het moment liggen er geen concrete aanbiedingen voor Memphis, maar Lyon is van plan de vraagprijs voor de aanvaller te verlagen. Memphis hoopt op een samenwerking met Ronald Koeman bij Barcelona.

Lyon-president Jean-Michel Aulas gaf eerder al aan dat zijn club 25 miljoen wil ontvangen voor Memphis, maar volgens L’Équipe is dat alleen omdat Lyon hoog in de boom wil blijven zitten. Het Franse dagblad geeft aan dat Lyon de vraagprijs wil laten zakken naar 12,5 miljoen euro. Zo ontvangt de club nog een transfersom voor Memphis én het scheelt flink in de salariskosten. Memphis is op dit moment een grootverdiener bij de club.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.