Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Barcelona spreken bizarre regeling af over betaling Sergino Dest’

FC Barcelona mag Ajax wel dankbaar met de transfer van Sergino Dest. Hij wordt voor 20 miljoen euro overgenomen exclusief vijf miljoen aan bonussen maar een vijfde van dat bedrag wordt per direct overgemaakt. De rest wordt verspreid over de komende vijf jaar. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

Volgens het bovengenoemde medium was de aanbieding van de club van oefenmeester Ronald Koeman niet per se veel aantrekkelijker dan het voorstel van het eveneens geïnteresseerde Bayern München, maar wilde Dest per se naar Barcelona vertrekken toen de grootmacht zich in Amsterdam meldde.

De jonge rechtsback wordt vrijwel zeker vandáág nog officieel gepresenteerd in Catalonië.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.