Voetbal4u.com

Eredivisie Sean Klaiber: ‘Als Utrechter kan je eigenlijk niet naar Ajax gaan’

Sean Klaiber mag zich in de belangstelling heugen van Ajax. In het verleden had de verdediger nog een duidelijke mening over de Amsterdammers.

Het Algemeen Dagblad bericht: “Er zijn natuurlijk gekkere dingen gebeurd – Johan Cruijff ging in 1983 naar Feyenoord – maar een ras-Utrechter als Klaiber naar Ajax? Het is moeilijk voor te stellen. ‘Daar kun je als Utrechter niet naar toe gaan eigenlijk’, sprak hij nog niet zo lang geleden voor de camera.” Ook verkoos hij Feyenoord en PSV duidelijk boven Ajax.

“Het filmpje met die uitspraken circuleerde uiteraard meteen weer op internet nadat bekend werd dat de Amsterdammers zich voor de back hadden gemeld. Net als de beelden die begin 2018 na afloop van FC Utrecht – Ajax werden gemaakt. Daarop is te zien hoe Klaiber woedend een Ajax-shirt uit de handen trekt van zijn toenmalige ploeggenoot Zakaria Labyad”, aldus het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.