Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV twijfelt over verkoop van Portugese miskoop Bruma’

Het Griekse Olympiakos Pireaus heeft zich bij PSV gemeld voor aanvaller Bruma maar de Eindhovenaren twijfelen nog of ze hem van de hand willen doen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Het is nog onduidelijk wat er mogelijk is. Huur, huur met een optie tot koop of een verkoop horen tot de mogelijkheden. Duidelijk is in ieder geval dat de Griekse club vergaande belangstelling heeft voor de 26-jarige flankspeler. Zaakwaarnemer Catio Baldé bevestigt de interesse en stelt dat hij zich vrijdag met Bruma over de situatie buigt en met Olympiakos in gesprek gaat.”

Bruma speelt dit seizoen weer wat vaker, maar onomstreden is hij allesbehalve. Het ED: “PSV zit nog in dubio of de club spelers kan laten gaan, omdat de bezetting van de selectie in aantallen op orde moet blijven. De clubleiding ziet echter ook dat Bruma al geruime tijd worstelt om de gewenste vorm te halen.”

Winst maken of zelfs quitte draaien lijkt uitgesloten voor PSV. Bruma verklaarde eerder de club trouw te willen blijven, maar kan Champions League gaan spelen door voor Olympiakos te kiezen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.