Voetbal4u.com

Ronald Koeman: ‘Dit Barcelona is beter dan iedereen denkt’

Met een ondertal wist FC Barceloan gisteren ook Celta de Vigo weg te zetten. Het werd maar liefst 0-3. Trainer Ronald Koeman zag dat zijn spelers hun stinkende best deden om dit resultaat eruit te slepen en was trots.

Clément Lenglet kreeg een rode kaart, maar daar wil Koeman het niet meer over hebben. “War we over moeten praten is hoe dit team gewerkt heeft en met veel discipline heeft gespeeld”, laat de trainer weten tegenover diverse Spaanse media, waaronder El Mundo Deportivo. “Dit resultaat laat ons geloven dat we op de goede weg zijn.”

Koeman wil de teleurstellende vorige jaargang achter zich laten. “Daar kan ik niets over zeggen. Wat ik wel weet is dat ik de spelers erg hongerig gezien heb vanaf de eerste dag. Zoals elke coach heb ik tijd nodig, maar het team is veel beter dan je misschien zou denken. We hebben nu zes punten, zeven doelpunten gemaakt en de nul gehouden.”

In de wedstrijd tegen Celta de Vigo blonken Lionel Messi en Ansu Fati uit. Laatstgenoemde wist zelfs een doelpunt te maken. “Die twee waren erg goed, maar de rest van het team ook. Leo (Messi, red.) heeft veel arbeid geleverd zonder bal en dat is heel belangrijk geweest.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *