Voetbal4u.com

Hoofdnieuws BREKEND: Eerste Eredivisie-afgelasting door coronavirus een feit

De wedstrijd RKC – PEC Zwolle die vanavond zou worden gespeeld is afgelast vanwege positieve tests op het coronavirus. Er zouden acht spelers van RKC in quarentaine moeten omdat er vier positieve tests zijn binnengekomen.

“Na een eerste bron- en contactonderzoek moeten acht spelers van RKC Waalwijk in quarantaine. Dat aantal kan na verder bron- en contactonderzoek nog oplopen. Het besluit om de wedstrijd af te gelasten is genomen na overleg tussen de bondsarts van de KNVB, de clubarts van RKC Waalwijk en de GGD. Geen van de partijen vindt het verantwoord om de spelersgroep van RKC Waalwijk bij elkaar te brengen om de wedstrijd tegen PEC Zwolle te spelen. De gezondheid en veiligheid van spelers en staf gaat boven alles. De KNVB zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum inplannen voor RKC Waalwijk – PEC Zwolle”, aldus de Brabanders op hun clubwebsite.

RKC – PEC stond eigenlijk vanavond om 18:45 uur op het programma. Bij Feyenoord werden er gisteren al twee spelers positief getest, maar de Rotterdammers kunnen wel ‘gewoon’ spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.