Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en PSV strijden om handtekening van aanvaller van PSG’

Ajax en PSV hopen zich te kunnen versterken met de 17-jarige aanvaller Daniel Labila. Dat meldt RMC Sport. Hetzelfde medium noemde vorige week al PSV als geïnteresseerde club, Ajax is daar nu bij gekomen.

PSG wil dat Labila in Frankrijk zijn eerste profcontract tekent, maar dat lijkt geen uitgemaakte zaak. Ajax en PSV liggen op de loer om Labila over te nemen en hopen aan het einde van het seizoen toe te slaan, zo klinkt het vanuit Frankrijk.

Labila (17) maakte in 2016 de overstap naar PSG, hij kwam over van de jeugdopleiding van Créteil, dat uitkomt op het derde niveau van Frankrijk. Labila werd de afgelopen jaren gelinkt aan diverse clubs uit de top van Europa, waaronder Real Madrid, Liverpool en Chelsea.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.