Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona meldt zich voor Luuk de Jong’

FC Barcelona zou in haar zoektocht naar aanvallende versterking zijn uitgekomen bij Luuk de Jong. Ex-speler en huidig zaakwaarnemer Simon Cziommer kreeg deze week een belletje. Barcelona-trainer Ronald Koeman zou in de zoektocht naar een spits wel degelijk aan De Jong hebben gedacht.

“Er wordt natuurlijk veel gepraat. Drie dagen geleden werd ik gebeld met het bericht dat er toch wel interesse zou kunnen zijn in De Jong, een huurdeal tussen Barcelona en Sevilla. Monchi (technisch directeur Sevilla, red.) schijnt er geen voorstander van te zijn geweest”, zegt Cziommer.

Cziommer benadrukt dat het om een huurdeal zou gaan, mocht het serieus worden. “Barcelona kan niet kopen en moet huren. Daarom zochten ze naar een constructie waardoor het toch zou lukken. Ik zeg alleen dat het verteld is…”

Memphis Depay is de eerste optie van Koeman, maar een deal is nog altijd niet rond. “Ik heb altijd gezegd dat ik het het zou begrijpen dat je Memphis haalt als Messi weg zou gaan”, zegt Cziommer. “Precies dezelfde positie, dezelfde invulling.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.