Voetbal4u.com

Frankrijk “Memphis Depay teleurgesteld in Barcelona”

Memphis Depay had deze transferperiode graag de overstap gemaakt naar FC Barcelona maar de transfer ging niet door. Volgens voorzitter Jean-Michel Aulas is de speler teleurgesteld, maar vooral in de Spaanse club.

“Vanaf het begin ben ik eerlijk geweest naar Memphis”, sprak Aulas woensdag op een persconferentie. “Ik heb twee keer met Barcelona gesproken en ik wist dat Koeman Memphis hoop heeft gegeven over een transfer. Nu is Memphis uiteraard teleurgesteld dat het niet doorgegaan is. Hij is teleurgesteld in Barcelona en niet in Lyon.

Aulas verwacht niet dat Memphis zich niet meer kan motiveren om voor Lyon te spelen. “Hij gaat er alles aan doen om mogelijk in januari alsnog te gaan. Trainer Rudi Garcia heeft er voor gevochten om Memphis hier te houden. Een nieuw contract voor hem is echter lastig, omdat de speler daar niet voor open staat.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.