Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mario Gotze levert zeven miljoen euro in bij PSV’

PSV verraste gisteren met het aantrekken van Mario Gotze. De middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen en gaat ongeveer drie miljoen euro per jaar verdienen. Bij zijn oude club Borussia Dortmund streek hij jaarlijks tien miljoen op.

De reden dat Götze voor PSV heeft gekozen is trainer Roger Schmidt. Dat zei de kleine dribbelaar nadat zijn transfer wereldkundig werd gemaakt. “Ik heb enkele prettige gesprekken met Roger gehad en ben steeds serieuzer gaan nadenken over een stap naar Nederland.”

Götze kon ook rekenen op belangstelling uit onder meer Duitsland en Amerika, maar heeft bewust gekozen voor Nederland. Onlangs liet hij nog weten zeer ambitieus te zijn. “Ik wil nog altijd de Champions League winnen”, zei hij in een interview met BILD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.