Voetbal4u.com

Eredivisie Kritiek op Frenkie de Jong: “Hij dénkt niet eens aan schieten”

Frenkie de Jong speelde gisteren tegen Bosnie een aardig wedstrijd maar kon niet beslissend zijn. Rafael van der Vaart vindt zijn gebrek aan scorend vermogen problematisch worden.

De Jong staat na achttien interlands op welgeteld één doelpunt. “Wat hij mist, is het scorend vermogen. Hij dénkt niet eens aan schieten. Hij doet het niet vaak en ik heb ook niet het idee dat hij het graag doet”, stelt de oud-international als voetbalanalist van de NOS.

Van der Vaart wijst op een grote kans voor De Jong. “Die moet je gewoon hoog binnenschieten. Het is een heel goede aanval en de bal wordt fantastisch teruggelegd (door Steven Berghuis, red.). Schiet hoog door het midden; de keeper duikt altijd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.