Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Lionel Messi ziet helemaal niets in komst van Memphis Depay’

Ronald Koeman wilde deze transferperiode graag Memphis Depay naar Barcelona halen maar volgens de Spaanse media zag Lionel Messi hier helemaal niets in. Hij wil namelijk graag dat zijn goede vriend Sergio Aguero de overstap gaat maken.

De inmiddels 32-jarige spits ligt nog tot medio 2021 vast in het Etihad Stadium en dat betekent dat hij zeer binnenkort kan gaan en staan waar hij wil. Dat zou hij overigens ook van plan zijn, omdat Agüero wel wat voelt voor één laatste avontuurtje.

Volgens Don Balón heeft Messi inmiddels bij (hem gunstig gezinde, en dus niet Josep Maria Bartomeu) bestuursleden gevraagd om de komst van zijn maatje. Gaat Agüero daadwerkelijk in het Camp Nou-stadion spelen, dan is de kans ook vele malen groter dat de superster terugkomt op zijn beslissing om te vertrekken.

Met zijn actie heeft hij Koeman dus wel gepasseerd en misschien zelfs geschoffeerd. Het is algemeen bekend dat de voormalige bondscoach van Oranje nog altijd hoopt dat Memphis snel vastgelegd kan worden. In de afgelopen transferwindow bleek dat niet mogelijk door restricties opgelegd door La Liga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.