Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Advies aan Mark Rutte: ‘Leg de voetbalcompetities wederom stil’

Als het aan het Red Team ligt dan gaat het kabinet vandaag voor nog hardere maatregelen om het aantal coronabesmettingen in te dammen. De organisatie is een club onafhankelijke deskundigen die het kabinet scherp houdt.

Zij zijn onder meer van mening dat voetbalcompetities stilgelegd moeten worden om het aantal oplopende coronabesmettingen te stoppen. Red Team-lid Bert Mulder ligt het advies in gesprek met De Gelderlander toe: “We moeten nu een stevige hamerslag uitdelen.” Naast het stil leggen van de voetbalcompetities moeten ook andere sportactiviteiten volgen hen stoppen. Sportscholen, zwembaden en recreatiecentra moeten dicht en alleen individueel sporten is nog toegestaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.