Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zoon Robin van Persie in beeld bij Europese topclubs’

De zoon van Robin van Persie, Shaqueel, ging dit weekend viraal met een omhaal tegen Ajax. Het is echter maar de vraag of de club zo blij is met alle aandacht.

Het Spaanse medium Don Balón schrijft dat de zoon van Robin van Persie nu al de aandacht trekt van topclubs als FC Barcelona en Real Madrid. De pas dertienjarige Feyenoorder zou vanwege zijn achtergrond als extra interessant worden bevonden door bijvoorbeeld grootmachten uit La Liga.

Robin van Persie vertrok zelf pas na zijn derde seizoen in Feyenoord 1 naar het buitenland. Zijn carrière leidde hem via Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe terug naar Rotterdam-Zuid, waar hij afsloot als prof. Nu is het dus mogelijk de beurt aan zijn zoon.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.