Voetbal4u.com

Eredivisie Johan Derksen biedt excuses aan: ‘Een hele misplaatste grap’

In de vorige uitzending van Veronica Inside maakte Johan Derksen een grap over de stofwisselingsziekte van Mario Gotze. Maar na een brief van een kijker noemt hij dat een ‘heel domme, onbeschaafde opmerking’.

Veronica Inside liet maandag beelden zien van de persconferentie omtrent Götze. “Door dat vrouwonvriendelijke geneuzel Hans voelde ik me geroepen om ook weer een grap te maken”, vertelt Derksen. “Toen die prachtige vrouw in beeld kwam, zei ik: ‘Nou, daar heb ik ook wel een stofwisselingsziekte voor over.’ Niet wetende dat het een vrij ernstige ziekte is.”

Een kijker met een ernstig ziek kind stuurde hierover een brief naar Derksen. Het VI-team concludeerde direct dat de grap een misplaatste was, met de oudste van het stel voorop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.