Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Calvin Stengs kan in januari naar AC Milan vertrekken’

Het zou zomaar kunnen dat Calvin Stengs in januari een toptransfer gaat maken. Het Italiaanse AC Milan is namelijk geinteresseerd in hem. Met dit nieuws pakt het medium SempreMilan uit.

Volgens het Italiaanse medium ontbreekt het de club ondanks de hoopgevende competitiestart aan dreiging vanaf de rechterflank. Zij hebben drie mogelijke aanwinsten voor de winterse transferperiode op een rijtje gezet en daar valt ook Stengs onder.

Stengs (21) was vorig seizoen van grote waarde voor AZ. Mede door blessures en een rode kaart tegen PEC Zwolle is hij dit seizoen nog niet in dezelfde vorm, maar naar verluidt staat hij er in het buitenland nog altijd goed op. Eerder werd diens prijskaartje op twintig tot dertig miljoen euro geschat.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.