Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Twee Italiaanse spelers positief getest op corona

Morgen speelt Oranje in de Nations League tegen Italie. Alleen is zojuist het nieuws naar buiten gekomen dat twee spelers van de Italianen positief zijn getest op het coronavirus.

Voetbal International maakt op uit de Italiaanse pers: “De spelers van Italië ondergingen dinsdag een laatste coronatest alvorens woensdag in Bergamo de wedstrijd tegen Oranje gespeeld wordt in de Nations League. Uit die testen zouden twee positieve gevallen naar voren zijn gekomen. Er volgt nu een nieuwe test bij het tweetal om een coronabesmetting met zekerheid te kunnen vaststellen. Om welke twee spelers het gaat is niet bekend.”

Eerder vandaag sprak De Boer al over de vraag of profvoetbal stilgelegd zou moeten worden: “Veel mensen genieten van de wedstrijden in deze moeilijke tijd. We kunnen de mensen ook iets terug geven. Maar de gezondheid is het belangrijkste. Als er wordt besloten het voetbal te stoppen, dan stoppen we. Maar iedereen wil wel graag spelen. Voor zichzelf, maar ook voor anderen.”

Italië – Nederland stond op de agenda in Bergamo, uitgerekend één van de grootste corona-brandhaarden van Europa dit kalenderjaar. Om 19:30 uur volgt een persconferentie vanuit het kamp van de Azzuri.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.