Voetbal4u.com

Eredivisie Frank de Boer komt mogelijk met ‘krankzinnige’ wissel op de proppen

Het Nederlands elftal speelt morgen in de Nations League tegen Italie. En het zou zomaar kunnen dat Frank de Boer met een wijziging in de opstelling gaat komen. Marten de Roon is namelijk geschorst en daar zal dus een vervanger voor moeten zijn. De Telegraaf suggereert dat bondscoach Frank de Boer zelfs aan Kevin Strootman denkt.

De krant meldt op dinsdagochtend: “Zoals gezegd zal De Roon in zijn natuurlijke habitat in de Noord-Italiaanse stad ontbreken. Hij verliet de selectie maandagmorgen en vertrok dus eerder van Milaan naar Bergamo. De middenvelder is vanwege zijn tweede gele kaart in de Nations League geschorst en ontbreekt woensdagavond in de interland tegen Italië.”

De Boer heeft een aantal smaken tot zijn beschikking: “Normaliter zou Donny van de Beek de plaats van De Roon innemen op het middenveld tussen Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong. De andere smaken zijn Teun Koopmeiners, die een bevredigend debuut kende tegen Mexico, en Kevin Strootman. De middenvelder van Olympique Marseille speelde bijna een jaar geleden zijn 46e en laatste interland, toen hij een kwartier voor tijd tegen Estland als invaller in het veld kwam.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.