Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Frank de Boer wijzigt Oranje op maar liefst vier plekken tegen Italie’

Vanavond speelt Oranje in de Nations League in Bergamo een wedstrijd tegen Italie. Ze hebben wat goed te maken want de laatste twee wedstrijden verliepen dramatisch. Volgens het AD wijzigt Frank de Boer zijn elftal op maar liefst vier plekken.

Marten de Roon kan niet meedoen tegen Italië en maakt ook geen onderdeel meer uit van de selectie van Oranje. Het bovengenoemde medium weet dat de controleur in de opstelling vervangen wordt door Donny van de Beek, waardoor er dus met de punt naar voren gespeeld zal worden. Memphis Depay keert juist terug van een schorsing, waardoor Luuk de Jong weer op de bank zit.

Quincy Promes speelde dramatisch tegen de Bosniërs en verliest hoogstwaarschijnlijk zijn basisplek. Het AD verwacht Steven Berghuis namelijk op rechtsvoor, waardoor Donyell Malen naar de hem wat bekendere linkerkant verhuist.

Daar houdt het echter nog niet mee op, want ook Denzel Dumfries wordt naar verluidt geslachtofferd door De Boer. Tegen de Italianen kiest de bondscoach toch weer voor Hans Hateboer.

Verwachte opstelling Oranje: Cillessen; Hateboer, De Vrij, Van Dijk, Blind; De Jong, Wijnaldum, Van de Beek; Berghuis, Memphis, Malen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.