Voetbal4u.com

Eredivisie Wilfred Genee kondigt groot Veronica Inside-nieuws aan

In het radioprogramma van Veronica Inside heeft Wilfred Genee groot nieuws aangekondigd. De heren van het TV-programma gaan namelijk eenmalig meewerken aan een nieuw programma.

Het VI-trio had deze week overleg met John de Mol. “Het ging over een eenmalig programma. Daar komt binnenkort meer over”, aldus de presentator, die benadrukt dat er al groen licht is gegeven. “Dat gaat wel door, ja. Het is hartstikke leuk.”

Mediacourant schrijft: “Het lijkt erop dat de eenmalige specials niets te maken heeft met de racismespecial van VI, die in de lente voor behoorlijk wat ophef heeft gezorgd. Die racismespecial was weliswaar een kijkcijferkanon, maar is met name bij Johan Derksen en René van der Gijp heel erg slecht gevallen. Zij zullen geen zin hebben om oude koeien uit de sloot te halen.”

Genee wil niet onthullen waar de eenmalige uitzending wél over gaat. “Laat ik het zo zeggen: ik presenteer het en Johan en René geven hun mening.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.