Voetbal4u.com

Engeland ‘Grote opsteker op komst voor Hakim Ziyech’

De kans is groot dat Hakim Ziyech dit weekend zijn eerste officiele minuten zal gaan maken voor Chelsea. Hij heeft sinds begin maart geen officieel duel meer gespeeld in clubverband.

Tijdens de interlandperiode maakte hij al wel zijn rentree in een oefeninterland met Marokko, waar hij met een assist direct zijn waarde bewees. Na dat duel kreeg hij volgens afspraak toestemming om terug te keren naar Londen om zich voor te bereiden op dit weekend.

The Athletic schrijft dat Ziyech zaterdag vrijwel zeker bij de wedstrijdselectie zit. Speeltijd lijkt in dat geval ook logisch en zeker gezien zijn gretige indruk op het trainingsveld. Het Britse medium schrijft zelfs dat een basisplaats niet uitgesloten is voor de ontmoeting met Southampton, wat nóg een mooiere opsteker zou betekenen.

Ziyech raakte in de voorbereiding geblesseerd in een oefenduel met Brighton & Hove Albion.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.